Image default
Zdravje

Mul’c Instant LEŠNIK BIO

Tudi vi večkrat pomislite kako priročno bi bilo, če bi vaš otrok sam pripravil zajtrk? Takega, ki bi bil polnovreden, ter bi ga pojedel z veseljem, ker bi bil hkrati še odličnega okusa?

Biološke certificirane sestavine

Potem je čas, da vašemu otroku ponudite Mul’c Instant Lešnik BIO. Vsebuje biološko certificirane sestavine kot so praženi bio lešniki, presni bio kakav sorte Criollo, bio kokosov sladkor, ter bio ovsene kosmiče, ki so nežno oreškaste arome. Vse sestavine so visoke kakovosti, brez dodanih E-jev, niti belega sladkorja.

Vaši otroci si ga preprosto pripravijo tako, da nekaj žlic mešanice dodajo v vroče mleko, pomešajo in obrok je pripravljen. Mul’c Instant Lešnik bo vašega otroka nasitil in mu dal energijo za dober začetek dneva. To je zagotovo razlog, da vašim otrokom brez slabe vesti ponudite Mul’c Instant Lešnik BIO. Mul’c izdelki so naprodaj v vseh trgovinah Interspar in izbranih trgovinah Spar po Sloveniji, ter v naši spletni trgovini https://www.mulc.si/trgovina/ ,  kjer imate na voljo tudi pakete izdelkov, s katerimi boste tudi prihranili. Če pa imate raje sadne okuse, potem izberite Mul’c Instant Jabolko BIO. V njem je v pol kilogramsko vrečko mešanice dodano za več kot kilogram svežih BIO jabolk, ki so predhodno posušena in zmleta v prah.

Prepričani smo, da  boste pozitivno presenečeni nad odličnim okusom Mul’ca Lešnik Instant BIO in Mul’ca Jabolko Instant BIO.