Image default
Dom in vrt

Živali

Z ljubeznijo do živali

Kot veterinarji, ki že več kot desetletje delamo z eksotičnimi živalmi in hišnimi ljubljenčki, vemo, kaj naši živalski prijatelji potrebujejo. V ta namen smo našo dejavnost tudi dopolnili s prijaznimi trgovinami in spletno trgovino, ki vam ponujajo specializirane izdelke za živali. Pa poglejmo, kaj vse lahko najdete pri nas.

Hrana za živali

Naše trgovine, tako spletne kot fizične, ponujajo bogat nabor kakovostne hrane. Če iščete vrhunsko hrano za pse, mačke, ribe, glodalce, ptice in plazilce, vam bo v naših trgovinah lepo. Poleg običajne hrane ponujamo tudi priboljške in prehranske dodatke. Z njimi bodo vaši ljubljenčki ostali veseli in v dobri formi.

Oprema za živali

Za vse omenjene ponujamo tudi raznoliko opremo. Igrače, opremo za nego in druge pripomočke. Denimo povodce, ovratnike, kletke, podlage, dekoracijo za bivalne prostore in še marsikaj se najde. Tudi oblačila in postelje

Trgovina Buba

Če nas obiščete v fizičnih trgovinah v Grosuplju in Novem mestu, vam z veseljem predstavimo tudi vašega bodočega hišnega ljubljenčka. Ptice, glodalci, ribe in plazilci – izberite svojega novega najboljšega prijatelja po svojih željah. Pri tem pa ste lahko glede svoje izbire povsem mirni, saj so vse živali veterinarsko pregledane.

Vse, kar počnemo, počnemo z ljubeznijo do živali. Če ste tudi vi takšni, vas z veseljem spoznamo in vam pomagamo najti pravo hrano in opremo za vaše ljubljenčke.