Image default
Šport

Kolesarjenje

Je kolesarjenje tudi vaša strast?

Naša zagotovo je. Zato smo se pred več kot 20 leti tudi odločili, da vsem strastnim kolesarjem ponudimo vrhunska kolesa in kolesarsko opremo. Našo kolesarsko ponudbo pa več čas dopolnjujemo tudi z drugimi športnimi izdelki, tako da boste pri nas vsi našli kaj zase. Vas zanima, kaj vam lahko ponudimo?

Kolesa in kolesarska oprema

Kolesarjenje je osnova naše prodajne ponudbe. Ponosni smo na široko ponudbo vrhunskih koles. Pri nas so tako na voljo gorska hardtail, trail, enduro in park kolesa, cestna, ciklo in gravel kolesa, fat bike, dirt in BMX kolesa, treking, mestna in električna kolesa ter tudi otroška kolesa. Vsa vrhunskih, preizkušen blagovnih znamk, kot sta Scott in Bergamont.

Na področju kolesarske opreme ponujamo prav vse, kar kolo in kolesar potrebujeta. Od vseh komponent in dodatkov, do vzdrževalnih pripomočkov in oblačil za vse dele telesa.

Drugi športi

Radi imamo tudi zimske športe. Pri nas najdete vrhunsko smučarsko opremo in oblačila. Pa tudi sani, bobe, deske in druge pripomočke za aktivno zabavo na snegu. Nudimo tudi oblačila in drugo opremo za tek in pohodništvo, vključno s tekaškimi in pohodniškimi čevlji.

Dodatne storitve

Z veseljem vam bomo pomagali tudi pri izposoji in servisu koles ter izposoji in servisu smučarske opreme. Obiščite nas v naši spletni trgovini grasca.si ali pa kar v živo v trgovini v Križah na Gorenjskem.