Image default
Šport

Scott

Električna gorska kolesa Scott s 4. generacijo Bosch Performance CX sistemom

Scottelektričnima kolesoma Genius in Strike eRide postavlja nov standard med polno vzmetenimi vse-gorskimi oz. trail električnimi kolesi. Integracija četrte generacije Bosch Performance CX sistema poskrbi, da je motor 48% manjši in 25% lažji od predhodnika. Baterija, skrita v okvirju električnega kolesa je na voljo s kapaciteto 500 oz. 625Wh in je opcijsko razširljiva z »Range Booster« nadgradnjo. Električno kolo Scott Genius oz .Strike eRide z »Range Booster« tehnologijo tako premore kar 1125Wh kapacitete za brezskrbno kolesarsko raziskovanje in uživanje v naravi.

Gorsko električno kolo Scott Genius eRide z novim Bosch sistemom v 2020 modelno leto vstopa tudi s povsem novo geometrijo. Še bolj progresivna, 150mm huda, kompatibilnost z 29« in 27,5« obroči ter TwinLoc sistem vzmetenja tvorijo odlično polno vzmeteno električno kolo.

Tako kot električnega Genius-a tudi »mlajšega« modelnega brata odlikujejo vse zgoraj navedene lastnosti le, da Strike eRide s 140mm hoda in bolj »komfortno« geometrijo predstavlja polno vzmeteno električno kolo za vse tiste, ki si na kolesu želijo več udobja ib bolj pokončno držo.

»Any trail, any time«

Originalni slogan za kolesom Scott Genius tako danes z integracijo Bosch pogonskega sistema dobiva še širši pomen. Najnovejša »električna« izvedenka enega najbolj priljubljenih polno vzmetenih koles se tako izkaže za idealno električno gorsko kolo.

Tako z Genius-om kot s Strike-om in s pomočjo Bosch-ovega pogona boste še lažje in odločneje premagovali najzahtevnejše klance, dosegali najvišje in najbolj oddaljene vrhove. Premišljena izbira in nabor posebej za električno kolo izbranih komponent poskrbita tudi za dodatno samozavest in vožnjo polno užitkov tudi na najzahtevnejših spustih in enoslednicah.

Omenimo še, da je opcija »Range Booster« nadgradnje možna pri vseh Scottovih modelih gorskih električnih koles (eRide). »Poganja« pa jih novi Bosch-ov sistemo četrte generacije. Se pravi »Range Booster« je kompatibilen z že omenjenima modeloma Genius in Strika, kot tudi Aspect in Axis eRide.