Image default
Šport

Električna kolesa CRUSSIS

Električna kolesa CRUSSIS modelnega leta 2020 – Predstavitev v naravi

 

V letošnjem letu 2020 smo si v podjetju Center E-vozil d.o.o. pod blagovno znamko E-MePoganja zadali več pomembnih ciljev. Eden izmed njih je bil razširiti prodajo električnih koles češke blagovne znamke CRUSSIS saj smo ob predstavitvi modelov 2020 že v novembru lanskega leta opazili izjemen tehnološki in oblikovalski napredek. In to pri kupcih ne sme ostati spregledano.

Električna kolesa CRUSSIS

Električna kolesa so v zadnjih letih zaradi dokazane uporabnosti pridobila na vrednosti in vedno več ljudi se odloča za njihov nakup. Zanimivo je, da so se za isto stvar pojavila različna imena. Tako lahko električna kolesa na internetu najdemo pod naslednjimi imeni: e-kolesa, električna kolesa, ebike, e-bike, ipd. njihova ključna prednost je uporaba električnega motorja kot pomočnika pri poganjanju in električne baterije kot vira energije za pogon motorja. Kot je to običajno pri vsaki novi tehnologiji, se je na trgu preizkusilo kar nekaj novih proizvajalcev in med njimi je tudi podjetje CRUSSIS.

Podjetje ima svojo proizvodnjo električnih koles na Češkem v bližini glavnega mesta Prage. Njihova glavna prednost je razvoj in proizvodnja izključno električni koles ter sodelovanje s priznanim proizvajalcem električnih motorjev Bafang. Le ta namreč omogoča kombinacije z različnimi kapacitetami baterij različnih proizvajalcev. Posledično so električna kolesa CRUSSIS izjemno lepo oblikovana, tehnično dovršena in ponujajo kupcem različne tehnične možnosti.

Električna kolesa modelnega leta 2020 so izjemno lepo oblikovana in ponujajo tudi tehnično vrhunske kombinacije za različne namene. Poleg tega so e-kolesa CRUSSIS tudi cenovno zelo dostopna v primerjavi s konkurenco. V ta namen smo letos v podjetju pod sloganom E-Mepoganja načrtovali marketinško promocijo za električna kolesa CRUSSIS pri čemer pa nam je ponagajal korona virus. Komaj smo čakali izboljšanja situacije in izkoristili prve dni v maju, ko smo lahko zapustili svoje občinske meje. Takoj smo izbrali dva modela električnih koles CRUSSIS in sicer E-Atland 7.5S in E-Atland 9.5S. Oba modela sta gorska električna kolesa. Razlika med njima je v dizajnu in tehnični opremljenosti. Električno kolo E-Atland 7.5S je namenjen manj zahtevnim uporabnikom medtem ko je električno kolo E-Atland 9.5S primeren za zahtevnejše izzive in tudi temu primerno opremljen.

Naš marketinški dan se je začel zjutraj okrog 7 ure, ko smo pogledali pod nebo in se razveselili sonca. Napoved je bila, da se bo kasneje pojavil dež, zato smo kar kmalu odrinili proti Gorenjski. Najprej smo se ustavili na počivališču, kjer pelje cesta proti Kranjski Gori. To je bil naš prvi postanek za slikanje električnih koles. Tukaj je nekaj utrinkov.